Kook de lasagnevellen en laat ze op een theedoek
uitlekken.
Fruit de gesnipperde ui met de geperste knoflook in de
olijfolie en bak de visfilet hierin aan beide kanten licht
bruin.
Voeg de preiringen en het venkelloof toe en laat dit nog 10
minuten zacht
nagaren.
Schep de vis eruit en verdeel deze in kleinere stukjes.
Voeg de witte wijn, het citroensap, zout, peper en de
Parmezaanse toe.
Snijd de brie in plakken.
Leg in onderin een beboterde ovenschotel lasagnevellen, hierop
de helft
van de vis, de helft van de garnalen en de helft van de
brie.
Hierop komt de helft van de saus.
Herhaal dit nogmaals en besprenkel met wat olijfolie en wat
geraspte kaas.
Zet de schotel 20-30 minuten in een op 200°C voorverwarmde
oven.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |